"SchnickSchnack"

Foto: Grenzgenial

"SchnickSchnack” –

et værktøj til den mundtlige interaktion i tyskundervisningen

 

Hvad er en SchnickSchnack?

SchnickSchnack er et lille, overskueligt opslagsværk i lommeformat, som indeholder relevante chunks (fraser/vendinger) og gloser på dansk og tysk, til et afgrænset emne eller formål. 

Grenzgenial tilbyder p.t. den smarte SchnickSchnack i to forskellige versioner.

Foto: Grenzgenial

Den GULE SchnickSchnack - Resümee 

Vores gule SchnickSchnack - Resümee understøtter din sprogundervisning, når eleverne mundtligt skal efterbehandle en tekst, film eller lignende.

Foto: Grenzgenial

Værktøjet er opdelt efter fire overskrifter, som følger farvekoden gennem det lille opslagsværk. 

Alle kategorier byder på en række indledende chunks, som eleven selv formulerer færdig.

SchnickSchnack byder ligeledes på en håndsrækning til de elever, der vil have svært ved selvstændigt at færdigformulere den indledende chunk.

Bestil vores GULE SchnickSchnack - Resümee til din klasse eller som elev/privat

Priser:

Stk.pris - 20,00 Dkr + forsendelse

Klassesæt (28 Stk.)  - 450,00 Dkr + forsendelse

Bestil dine SchnickSchnack i følgende onlineformular:

Afviger leveringsadressen fra fakturaadressen?
Foto: GG

Den BLÅ SchnickSchnack - Feedback

Vores BLÅ SchnickSchnack fokuserer på feedback i den mundtlige interaktion mellem elever i tyskundervisningen. Du kan downloade den BLÅ SchnickSchnack - Feedback gratis i en saml-selv-udgave lidt længere nede under afsnittet "Printvejledning".

Feedback som disciplin indgår som en væsentlig del af entreprenante læreprocesser, hvor et udarbejdet produkt skal optimeres ud fra de meninger, ideer og forbedringsforslag eleven får fra andre elever eller øvrige responsgrupper.

Derudover er feedback en yderst værdifuld metode i fremmedsprogundervisningen, til at få to eller flere parter i tale på målsproget.

Allgemein

Kategorierne i vores BLÅ SchnickSchnack-Feedback er selvfølgeligt tilpasset feedback-situationen.

Printvejledning

SchnickSchnack printdokumentet består af fire sider. Når du printer siderne, er det vigtig, at du husker at indstille printeren eller kopimaskinen til at printe på begge sider.

Det afhænger af din printer eller kopimaskine, hvor præcis for og bagside passer sammen. Der burde dog ikke være mere end et par millimeters forskel.

 

  • Når du har printet de to sider (for og bagside) kan du vælge at laminere dem inden du klipper dem ud - for holdbarhedens skyld.
  • Nu skal alle felterne/siderne klippes ud og lægges i rigtige rækkefælge. Nederst i hjørnet kan du se sidetallet, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige rækkefølge.
  • Til sidst sættes siderne sammen i øverste venstre hjørne.
  • Du kan vælge at clipse dem sammen eller du kan lave et hul med en hulmaskine eller hultang. Nu kan siderne sætte på en nøglering, en kabelstrips eller en papirsclip.

 

DOWNLOAD DIN SCHNICKSCHNACK SAMMEL-SELV-UDGAVE HER!

 

TIP

Taktile sprogopgaver, der skaber værdi for i din undervisning!

I stedet for at bruge kostbar tid på at stå og lave et helt klassesæt ”SchnickSchnack”-s i din dyrbare forberedelsestid, så inddrag eleverne i produktionen i undervisningen.