Medien-Koffer

Foto: Grenzgenial

Boost din tyskundervisning og bliv en af vores ”Pilotklasser”!

Medien-Koffer
Medien und Kulturbegegnung im Deutschunterricht

Allgemein

WANDWÖRTERBUCH

Hier findest du das Wandwörterbuch aus dem 1. Modul.

HIER KLICKEN!

 

Under overskriften „Die Anderen und wir“ arbejder dine elever ud fra en undersøgende tilgang til  jævnaldrende unge syd for grænsen. Eleverne udarbejder medieprodukter, som kan være alt fra  den klassiske avisartikel, til en radio- eller videoreportage. Alle produkter samles efterfølgende på  vores hjemmeside www.grenzgenial.dk. De bedste medieprodukter præmieres og offentliggøres  i ”Der Nordschleswiger” i enten digitalt og/eller i analogt format.

Forløbet tilpasses individuelt sammen med dig som tysklærer, så det passer til dine elevers behov  og den rigtige placering af modulerne i forhold til din årsplan. Forløbet skal dog afholdes i efteråret  2017 og afsluttes med en ”Redaktionscamp” for alle Pilotklasser fredag d. 17. November 2017 i Mediehuset Aabenraa.

Allgemein

SPRACH-HEBEL

Du möchtest mit unserem Sprach-Hebel arbeiten?

Kein Problem! 

HIER bekommst du eine genauere Beschreibung und kannst dir unseren Sprach-Hebel zum selber machen herunterladen.

Vi har udviklet materialer til hele forløbet, som faciliterer elevernes proces trin for trin, både i de tre  moduler som Grenzgenial afholder, men også i de to mellemliggende arbejdsfaser (Hausaufgaben)  i din tyskundervisning.  

Medien-Koffer er et gratis undervisningstilbud og er en del af undervisningsportalen Grenzgenial,  som støttes af Kulturministeriet i forbindelse med Tysklandstrategien.  Institutionelt er Grenzgenial forankret i ”Der Nordschleswiger” og ”Bund Deutscher Nordschleswiger”.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere, så kontakt os gerne:  arm@nordschleswiger.dk / 51706020

Statistik

EVALUATION für teilnehmende Schüler!

Allgemein

ARBEITSBÖGEN - findest du hier.

 

INFOGRAFIK - findest du hier.

Info

"Medien-Koffer" støttes af KursKultur med midler fra partnerne bag Region Sønderjylland-Schleswig, det danske kulturministerium og Ministerium für Bildung, Wissenschaft und Kultur des Landes Schleswig-Holstein. Dette projekt finansieres med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.